Over ons

Image

Elektrotechniek diensten in Rotterdam

Innovation Omnibus in Rotterdam heeft als werkgebied ongeveer 50 kilometer rond Rotterdam en voert een breed scala aan diensten uit als specialist in de elektrotechniek. Met de juiste vakkennis kunnen wij elke klus of elk project tot een goed einde brengen. Wij hechten zeer veel waarde aan een klantgerichte houding en luisteren dus altijd goed naar uw wensen en behoeften. Voor een duidelijk en eerlijk advies kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Geen verrassingen achteraf

Wilt u liever een persoonlijke uitleg over de mogelijkheden voor uw project? Dan komen wij graag bij u langs op locatie om het één en ander te bespreken.

Kiest u voor een offerte, dan doen wij u die graag toekomen. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en zonder scherpe kantjes. Dus geen verrassingen achteraf. Bij ons staat de klant nog altijd op een voetstuk, u wordt persoonlijk benaderd en behandeld en voelt zich geen nummer, maar een individu.

Kwaliteit tegen een goede prijs met garantie

Wij hechten zeer veel waarde aan kwaliteit, daarom verwerken wij uitsluitend materialen van gerenommeerde merken, niet alleen omdat deze problemen in de toekomst kunnen voorkomen, maar ook uw veiligheid waarborgen. Ondanks de kwaliteit van deze materialen kunnen wij u altijd een voordelige prijs aanbieden.

Op alle installatie werkzaamheden krijgt u van ons een garantie van een jaar, aangezien wij vertrouwen hebben in ons vakmanschap. Daarnaast uiteraard de fabrieksgarantie van de gebruikte materialen.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn bieden wij een grote flexibiliteit in de uitvoering van de werkzaamheden. Om de voortgang van een werkproces niet te verstoren, zoals bijvoorbeeld het vervangen van de bekabeling van een server zijn wij ook buiten kantooruren inzetbaar. Ingeval van calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Maatwerk in elektrotechniek

Bij alle werkzaamheden passen wij maatwerk toe, aangezien elke situatie kan verschillen. Wij inventariseren uw wensen en baseren daar een plan van aanpak op. Hierbij houden wij altijd rekening met individuele wensen en het beschikbare budget. In onze adviezen zijn wij altijd eerlijk, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Service is onze tweede natuur, een goede nazorg maakt hier deel van uit. Heeft u nog aanvullende wensen na de afronding van een project, of is iets niet helemaal naar uw zin? Dan keren wij gewoon terug om het één en ander te bespreken en waar nodig op te lossen.

Vele tevreden klanten gingen u al voor in de regio Rotterdam. Uiteraard hoeft u ons niet op ons woord te geloven, beter is het om het zelf te ervaren. Heeft u dus een project op het gebied van elektrotechniek, dan kiest u uiteraard voor ons.

Bent u op zoek naar een installateur, voor wie elektrotechniek geen geheimen meer heeft?

Neemt u vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.