Diensten

Image

Onze diensten op het gebied van elektrotechniek in Rotterdam en omstreken

Bij Innovation Omnibus bent u aan het juiste adres voor alle werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek. Uw vakbekwame elektroctechnicus verzorgt alle projecten, klein of groot. Wij onderscheiden ons door een goede klantgerichtheid, waardoor wij uw wensen zeer serieus nemen.

Goede kwaliteit tegen een goede prijs

Al onze adviezen zijn objectief en eerlijk, helemaal afgestemd op uw wensen en behoeften

Door onze ruime ervaring heeft elektrotechniek geen geheimen meer voor ons. Daarom bent u verzekerd van een juiste werkwijze en het toepassen van goede kwaliteit materialen voor een degelijk en duurzaam resultaat. Doordat wij ons bedrijf efficiënt hebben ingericht en daardoor niet te maken hebben met hoge overhead kosten kunnen wij u een gunstig tarief bieden.

Al onze adviezen zijn objectief en eerlijk, helemaal afgestemd op uw wensen en behoeften. Zowel particulieren, bedrijven als aannemers hebben al naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van onze diensten, wat ons een goede naam in de regio heeft bezorgd.

Onze diensten

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende diensten op het gebied van elektrotechnische installaties

Image
 • Het aanbrengen van groepenkasten, geheel afgestemd op de energievraag van het pand.
 • Het vervangen van groepenkasten, die niet meer voldoen aan de hedendaagse eisen en daardoor mogelijk een gevaar vormen.
 • De uitbreiding van groepenkasten, noodzakelijk wanneer er nieuwe apparatuur in de woning geplaatst wordt, die nieuwe groepen vragen.
 • Het plaatsen van stopcontacten en het aanleggen of verleggen van leidingen.
 • Aanpassingen aan de elektrotechnische installaties na de oplevering van een nieuwbouwwoning.
 • Het aansluiten van apparatuur, zoals bijvoorbeeld mechanische ventilaties.
 • Wilt u uw woning of bedrijf optimaal beveiligen tegen ongewenst bezoek en kiest u voor een kwalitatief hoogstaande alarminstallatie? Dan verzorgen wij alle voorbereidingen en voorzien het pand van een alarminstallatie.
 • U kunt vertrouwen op onze expertise voor het aanleggen van alle soorten netwerkbekabeling.
 • Uw tuin voorzien van functionele verlichting, of sfeerverlichting om bijvoorbeeld interessante objecten te belichten? Ook hiervoor kunt u ons inschakelen.
 • De Nederlandse wet schrijft voor dat elektrische installaties veilig moeten zijn en dat alle werkzaamheden hieraan vakkundig zijn uitgevoerd. Hiervoor is de NEN 3140 norm in het leven geroepen. Innovation Omnibus is gecertificeerd om de NEN 3140 keuringen uit te voeren.
 • Ook verzorgen wij het aansluiten van verlichtingsarmaturen.

Dit is een greep uit de werkzaamheden die wij uitvoeren. Staat uw klus of project hier niet tussen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden. U kunt hierbij vertrouwen op onze ervaring en expertise, waardoor elk project vakkundig en duurzaam wordt uitgevoerd.

Staat uw klus of project hier niet tussen?

Neemt u vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.