Image

Innovation Omnibus, uw betrouwbare elektricien in Rotterdam en omstreken

Het vinden van een betrouwbare en deskundige elektricien is essentieel voor iedereen in Rotterdam die elektrische problemen in huis of op kantoor wil oplossen. Een gerenommeerd bedrijf dat aan al deze eisen voldoet, is Innovation Omnibus. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende reputatie, staan wij al tijden bekend om onze betrouwbaarheid en vakmanschap. Bij Innovation Omnibus hebben wij de beschikking over een team van hooggekwalificeerde en professionele elektriciens, welke de benodigde kennis en vaardigheden in huis hebben om elektrische problemen op te lossen en elektrotechnische installaties veilig en efficiënt uit te voeren.

Ons uitgebreide dienstenpakket

Innovation Omnibus biedt een breed scala aan elektrische installatiediensten. Of het nu gaat om het installeren van verlichtingssystemen, stopcontacten of het vervangen van groepenkasten, we hebben de expertise om het werk professioneel uit te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in elektrotechniek en kunnen complexe elektrische systemen ontwerpen, installeren en onderhouden. Of het nu gaat om een nieuw bouwproject of een renovatie, Innovation Omnibus zorgt voor de beste elektrotechnische oplossingen.

 

Wat kunnen wij zoal voor u betekenen?

Image
 • Het aanbrengen van groepenkasten, geheel afgestemd op de energievraag van het pand.
 • Het vervangen van groepenkasten, die niet meer voldoen aan de hedendaagse eisen en daardoor mogelijk een gevaar vormen.
 • De uitbreiding van groepenkasten, noodzakelijk wanneer er nieuwe apparatuur in de woning geplaatst wordt, die nieuwe groepen vragen.
 • Het plaatsen van stopcontacten en het aanleggen of verleggen van leidingen.
 • Aanpassingen aan de elektrotechnische installaties na de oplevering van een nieuwbouwwoning.
 • Het aansluiten van apparatuur, zoals bijvoorbeeld mechanische ventilaties.
 • Wilt u uw woning of bedrijf optimaal beveiligen tegen ongewenst bezoek en kiest u voor een kwalitatief hoogstaande alarminstallatie? Dan verzorgen wij alle voorbereidingen en voorzien het pand van een alarminstallatie.
 • U kunt vertrouwen op onze expertise voor het aanleggen van alle soorten netwerkbekabeling.
 • Uw tuin voorzien van functionele verlichting, of sfeerverlichting om bijvoorbeeld interessante objecten te belichten? Ook hiervoor kunt u ons inschakelen.
 • De Nederlandse wet schrijft voor dat elektrische installaties veilig moeten zijn en dat alle werkzaamheden hieraan vakkundig zijn uitgevoerd. Hiervoor is de NEN 3140 norm in het leven geroepen. Innovation Omnibus is gecertificeerd om de NEN 3140 keuringen uit te voeren.
 • Ook verzorgen wij het aansluiten van verlichtingsarmaturen.

Persoonlijke benadering en efficiënte service

Innovation Omnibus hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt een persoonlijke benadering. We luisteren naar de wensen van de klant en leveren maatwerkoplossingen die aan hun behoeften voldoen. Wij begrijpen als geen ander dat elektrische problemen snel moeten worden opgelost. Daarom bieden we een snelle en efficiënte service, waarbij we streven naar minimale downtime en een vlotte afhandeling van de werkzaamheden.

 

Ook voor u de ideale keuze

Innovation Omnibus is de ideale keuze voor iedereen in Rotterdam die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige elektricien. Met onze jarenlange ervaring, uitgebreide diensten en klantgerichte aanpak, zijn we de topkeuze voor elektrische diensten in de regio.

 

Image

Veelgestelde vragen

 

1. Zijn de elektriciens van Innovation Omnibus gecertificeerd?

Ja, alle elektriciens van Innovation Omnibus zijn gecertificeerd en hebben de benodigde opleiding en ervaring om elektrische werkzaamheden uit te voeren.

 

2. Kan Innovation Omnibus ook helpen bij het verhelpen van elektrische storingen?

Ja, Innovation Omnibus kan helpen bij het opsporen en verhelpen van elektrische storingen. We hebben de expertise om snel de oorzaak van het probleem te vinden en een passende oplossing te bieden.

 

3. Wat zijn de openingstijden van Innovation Omnibus?

Innovation Omnibus is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur. Op zaterdag zijn wij van 10:00 uur tot 16:00 uur bereikbaar. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor noodgevallen buiten de reguliere openingstijden.

 

4. Hoe kan ik contact opnemen met Innovation Omnibus?

U kunt contact opnemen met Innovation Omnibus door te bellen naar het telefoonnummer 06-20608324 of door een e-mail te sturen naar info@innovation-omnibus.nl.

Staat uw klus of project hier niet tussen?

Neemt u vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.